Elämäntavaksi oman voiman kehittäminen saliharjoittelulla tai valmennettua, tavoitteellista kilpavoimanostoa – sen päätät sinä! 

Voimanosto

Ihmisiä on aina kiinnostanut voima, miten voimaa voi kehittää, miten siitä saadaan elämäntapa ja/tai omaa lajia tukeva osa kokonaisuuteen.

Kynnys aloittamiselle voi olla suuri, mutta harvasta paikasta tänä päivänä saa valmennusta/ohjausta, harjoitusohjelmia ja yhteisön tukea ilman kallista kuukausimaksua. Tule ottamaan selvää mikä on sinun voimatasosi, aloita elämäntapa nyt.

Meillä voit olla aloittelija tai kokenut nostaja. Kalvolan Iskulla on kokeneet valmentajat jotka auttavat sinut pitkälle ja muutenkin hyvä porukka jonne olet just sinä tervetullut.

Meillä voit keskittyä ihan vaan saliharjoitteluun, voimanostoon tai voimanostokilpailuun, valmentamiseen tai voit tulla vaikka vain seura-aktiiviksi. Nyt uutena lajina seura kuuluu suomen voimalajiliittoon eli myös suomen vahvin mies/nainen lajeista kiinnostuneet. Katso liiton sivut tästä!

Kalvolan Isku  Ry (KalvI) on suomenvoimanostoliiton (SVNL) alainen voimanostoseura ja näin ollen kuulumme SUEK:n (ent. ADT) alaisuuteen. Eli kilpavoimanostajat tekevät antidopingsopimuksen.

Voimanostoharjoituksia on sovitusti HML:n Kuntokeitaalla PUHELINKATU 12

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenotto: voimanostoiittala@gmail.com

Katso voimanoston kuvagalleria tästä

 

 

 Asemakuja 2, 14500 Iittala

 044 7767704

 isku@kalvolanisku.fi